tirsdag den 5. marts 2013

Ungarnsk gullashsuppe

Dengang jeg var mindre, fik vi meget ungarnsk gullashsuppe. Jeg havde egentlig glemt denne lækre suppe, indtil jeg en dag så en opskrift på nettet. Desværre kan jeg ikke huske hvor nu. 


I denne suppe er der:

Gullashkød
løg
2 fed hvidløg
2-3 kartofler
1/3 knoldselleri
3 gulerødder
3 stængler bladselleri
1 dåse hakket tomat
1/2 liter vand
1 boulionterning
1 peberfrugt
1 tsk paprika
1/2 tsk spidskommen
Salt og peber

Steg kød i en gryde og tilsæt løg og hvidløg. Skær bladselleri ud og put i gryden. Kartofler, knoldselleri, gulerødder og peberfrugt skæres i tern og tilsættes. Put herefter de hakket tomater i gryden og tilsæt krydderierne, gør rundt og tilsæt vand og boullionterning. Lad suppen koge i en time til to timer. Smag til med salt og peber. Server med revet parmesanost :-) 


Ingen kommentarer:

Send en kommentar